Kontakt

Lite mer om Brandstedt Marketing

Ola Brandstedt driver Brandstedt Marketing tillsammans med sina medarbetare, bland annat Lars som jobbar med support och utveckling samt väl utvalda underkonsulter inom olika expertområden. Detta ger oss en bredd att jobba med olika projekt inom marknadsföring online. Från att skapa hemsidor till appar och driva kampanjer online för att marknadsföra företag.

Du har kanske mött oss på olika kurser eller föredrag ? Vi tycker att utbildning och kunskap är viktigt så därför ser vi till att våra kunder får relevant utbildning för att exempelvis hantera sin hemsida eller driva sin kampanj online (även om en del vill att vi gör det).

Film! Vi gillar film ett fantastisk medium för att få ut sitt budskap oavsett plattform men vi ser att de kampanjer vi gör online blir jättebra. Ola Brandstedt har själv en bakgrund inom TV (TV4 Sverige AB) så kunskapen om att mäta utfallet finns i huset.

Tveka inte att kontakta oss, vi är inget stort företag men vi jobbar stenhårt för våra kunder och vi älskar nöjda kunder.

Våren närmar sig så bra tid att sitta inne och bygga er nya hemsida !

Kommer du från en FB Annons? Klicka här och fyll i dina uppgifter för att ansöka om ditt unika erbjudande!

Använd gärna formuläret nedan

Fyll i lite uppgifter om dig så kontaktar vi dig antingen per epost eller telefon – du bestämmer vad som passar dig bäst.