Att jobba med nyhetsbrev – MailChimp är ett bra val ! | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Att jobba med nyhetsbrev – MailChimp är ett bra val !

Nyhetsbrev har skickats i många år och är ett bra verktyg för marknadsföring. Vi ser att många e-handels sidor använder detta frekvent och informationen går fram (mottagarna agerar) när du får ett speciellt erbjudande, thumb kanske fyller du år och får en “Gåva” eller liknande. Vad skall du då som företagare använda för program för att jobba med nyhetsbrev, generic här får du ett bra tips.

Jag har gjort en översyn över marknaden och har funnit att Mailchimp är ett bra val med alla de funktioner man kan önska. Du kan skapa formulär för att implementera in på din site, prostate verifieringsmail, listor (för olika målgrupper), designa ditt eget nyhetsbrev mm.

Är det enkelt att jobba med? Vid första anblicken när du vill skapa ett snabbt nyhetsbrev så känns det nog lite knepigt ändå, tanken slår dig att du istället skapar en grupp i ditt mailprogram och jobbar därifrån. Tittar du lite närmare och prövar dig fram genom guiderna så märker du efter ett tag att det finns en mycket bra logik och många bra funktioner för att jobba professionellt.

Det tar en stund att göra ditt första nyhetsbrev och det är just vid designen du kan lägga mycket tid, när du väl har gjort det klart så är det mest finputsning med språkinställningar mm.

Detta är ett bra  komplement  till din hemsida,  välj detta program av den anledningen att det är enbart ett program för nyhetsbrev och inget annat.

Pröva själv följ länken http://mailchimp.com/ !

Vill du ha hjälp med att skapa ett nyhetsbrev? Hör av er!

Skärmavbild 2013-04-24 kl. 20.42.29

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top