Bli stark i en kanal | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Bli stark i en kanal

Att bli synlig på nätet är ett arbete som är långsiktigt och ett ständigt arbete. Hur skall man tänka? Liksom marknadsföring i andra medier där du kan bli stark i en kanal så kan du själv om du har tid och intresse bli bra synlig i en viss kanal. Lek med tanken att du som företagare har en rad alternativ att välja på för din budget. Webbutveckling, malady seo, click tidning , lokaltidningens gratis magasin, radiokanaler, tv, mindre tv kanal mm. Har du inte så mycket pengar kanske du blir stark i en mindre kanal, låt oss säga Uppvidinge tidning. Det finns en uppsjö av olika webbmedier/sociala medier och man kan förstå att man blir förvirrad som företagare.

Alla vet om Youtube men kanske inte tänker på att du kan bli bra synlig på Google med youtube under kategori rörlig media/film. Pröva att gör en enklare film och tagga den och välj en bra rubrik beskrivning. Har du tur så har inte dina konkurrenter gjort detta och då blir du bättre synlig än dom.

Detta ger dig kanske topp placeringar på vanliga organiska listan – men du kanske är stark i den kanalen (en stund tills andra gör samma).

Säljer du elcyklar i Malmö ? Gör en film!

Vill du ha professionell filmproduktion i Växjö så kan jag rekommendera Björn Media. Thomas är mycket erfaren inom film.

 

Brandstedt Marketing är en Webbyrå i Växjö som hjälper företag att öka sin konkurrenskraft och intäkter via webben. 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top