Bra psykoterapeut i Växjö | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Bra psykoterapeut i Växjö

En bra psykoterapeut i Växjö behöver en hemsida

Sven Åke Gustavsson är både psykoterapeut och leg sjuksköterska  Msc i ledarskap för förändring med mera, dvs en mycket utbildad och kunnig man. Vi träffades för att diskutera en hemsida för att nå ut till behövande, det är så att många idag som söker hjälp som är inom detta område är noga med att gå till rätt person, där man kan lämna ut sina tankar och känslor för att komma tillbaka efter problem/utmaningar . Vi bestämde oss för att göra en hemsida som berättar mer om vad SAGSUS gör och för vem detta är passande. SAGUS jobbar även med ledarskapsutveckling där de tar vara på sina kompetenser och hjälper näringslivet.

Hur förmedlar vi ett förtroende

Här är utmaningen, SAGUS är mycket kompetenta och kan sina saker och får garanterat mycket klienter via rekommendation men de är klart att även andra skall kunna få hjälp, därför beslöt vi oss att komplettera hemsidan med några enkla filmer. Då kan man som besökare höra och lyssna och själva skapa sig en bild av företaget och sedan besluta sig om detta är rätt för mig, vi är övertygade om att detta är det bästa för klienten, då kan de göra ett medvetet val.

Google My Business

Vi satte även företaget på Google My Business, detta med sökord psykoterapeut som primärt ord gör att man redan direkt syns bra på sökningen psykoterapeut i Växjö. Vi måste ju av alla tjänster fokusera på något och vi har valt att låta en undersida  http://www.sagus.se/psykoterapeut-vaxjo/ bli den som vi vill i framtiden skall ranka på en sökning. Nu är sidan helt ny så de kommer ta lite tid innan den syns bra men en länk härifrån ger lite tecken till Google (plus att vi även kopplat den till Webmaster tools och indexerat samt webbplatskarta). Vad behövs nu då för att sidan skall ge goda affärer=pengar.

  • Sidan är uppe och kommer att bli bättre för varje dag i rankning
  • Steg 2 för just synlighet är att lägga till en blogg med inlägg om minst 300 till 500 ord.
  • Filmerna finns ute på sidan, de skall öppnas publikt på Youtube och namnges med exempelvis Psykolog Växjö
  • På Google My Business skall vi få in recensioner, detta är en mycket bra indikation på ett företags kvalité. Idag så är det dåligt med detta på företags business sidor så guldläge om vi får in 5-10 st. Hur? Be nöjd kund att skriva, enkelt.
  • Vi kan finslipa ytterligare på SEO på hemsidan (ibland kan de kännas lite obekvämt så man får välja), här tänker jag på sidan Psykologisk Behandling som skulle kunna heta psykoterapeut i Växjö.
  • Skapa inlägg på Google My Business (se Brandstedt Marketing), utmärkt för att ge en förhandstitt för en som Googlar och sedan då klickar då de ser lite “liv”.

Kort och gott vad planen är för SAGSUS

Mvh Brandstedt Marketing

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top