CMS och val av webbyrå ! | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

CMS och val av webbyrå !

Det finns en rad publiceringssystem idag att välja mellan då du skapar en ny webbsida och som företagare och uppköpare av ny webbplats är det såklart ingen man gör varje dag.

Vilka fällor finns det inför ett val av webbyrå och deras system för uppdatering?

Tänk på följande:

* Lär känna din webbyrå som du skall göra affärer med, and stressa inte.

*  Din webb skall jobba för ditt företags framtida utveckling. Känn byrån på pulsen om de vill, tror, och BRINNER för att göra bra lösningar. Det är skillnaden på om du får “En snygg hemsida” eller en sida som verkligen gör skillnad – ökar dina intäkter !

*  Äger du webblösningen eller byrån?

* Ring någon kund de jobbat med, googla på byrån.

*  Publiceringsystem.. japp här finns det massor och ofta har en webbyrå ett eget system. Risken med egna system är att du är “fast” hos byrån och skulle du vilja jobba vidare med någon annan så är de bara att börja om att koda in din sida i ett nytt system.

Efter många år i branschen så ser jag en enorm fördel med att välja ett publiceringssystem som bygger på “Öppen källkod“.

Öppen källkod har fördelen att du har ett system som i grunden redan är utvecklat och innebär att du inte behöver betala en webbyrå för att utveckla sitt egna system – de gör andra människor. Du kan också om flytta din webbsida enkelt till en annan server.

Största systemet för detta är WordPress som idag växer enormt och används på många stora seriösa webbsidor.

 

Nu får de räcka om detta!

 

Brandstedt Marketing är en Webbyrå i Växjö som hjälper företag att öka sin konkurrenskraft och intäkter via webben.

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top