Kurser

Förkovra dig och bli bättre på att jobba med din webb och kopplade marknadsföringskanaler.

Vi håller kurser och föredrag i följande ämnen

  • Facebookutbildning – Jobba med Facebook i ditt företag
  • Sociala Medier – En överblick och människan i fokus
  • WordPress – grundkurs, se kurs plan här

Frågor?

Det är en av de tjänster vi har till just företagare att starta upp en strategi och plan för att komma ut på Facebook. Vi börjar oftast efter genomgången med kund att ha ett föredrag för hela företaget. Statistiskt kommer du få en del som kommer tycka det är strunt men var lugn för det är helt okej. Det är viktigt att alla i företaget vet att ni håller på att ta lite ny mark på nya medier.
ca 1 timme brukar man räkna inklusive frågor,ibland kör vi kortare föredrag på 20 min (exempelvis frukostmöte på Rotary) för att det skall passa in i ett schema.
Både och men ganska ofta är det ett utbildningsföretag/förening som hyr in tjänsten, exempelvis Nyföretagarcentrum, Sensus mm.
Ja tack ! Kontakta mig angående kurs/utbildning.

 

Vi har kurser och föreläsningar i ämnena:

Enkelt

Sociala Medier & Google (föredrag)

2 olika föredrag som behandlar de Sociala Medierna idag och hur vi ändras som användare efter tid och kanske byter kanal (FB till Google+). Först var ungdomar på Instagram, du är mamma där med. vad är KIK? Skall man vara 100% transparent på FB eller skall man hålla en lägre profil (för nya arbetsgivaren som vill bli din vän). I Google föredraget tittar vi djupare på Google som är långt ifrån bara en sökmotor. Hur övervakad är jag och varför får jag riktade annonser?

Anpassad hemsida för mobiltelefon

Facebook för företagare (3 kvällar a 3 h)

Här går vi igenom allt från grunden, du behöver inte alls vara insatt i FB utan vi tar det i lugnt och ro och landar i att du har bra mycket bättre koll än de självlärda.

WordPress (3 kvällar a 3h)

Kom igång med WordPress och lär dig installera en ren installation från grunden, installera teman, jobba med widgets, plug-ins mm mm. Allt går att hitta i böcker och på internet & Youtube men på denna kurs lär du dig detta 10 ggr snabbare.

Kontakta oss

Vill du gå på kurs eller boka ett föredrag?

Slå en signal till oss så tittar vi mer på hur vi kan hjälpa dig. Tills dess önskar vi en trevlig dag.
Kontakta oss