Loading...
Sociala Medier2017-07-21T11:25:46+00:00

ONLINE-MF

MARKNADSFÖRING VIA SOCIALA MEDIER

Vi hjälper dig att komma igång med en strategi för Sociala Medier till ditt företag. Detta för att nå/påverka/lyssna/sälja till dina kunder på den arena där dom lägger mycket tid.

Vi lägger idag mycket tid på Sociala medier och därför är det viktigt för dig som företag att på rätt sätt kommunicera på dessa kanaler.

Det som ökat mycket är rena marknadsföringskampanjer av ett event (artister eller invigning mm), här når vi då vi skapar film tillsammans med marknadsföring en otrolig räckvidd.

  • Exempel Kampanj för invigning av GlassCafé
  • Kampanj för Kärra Sand och uppträde  Joddla med Siv

Nyttan med de vi erbjuder är att du kan sälja mer av en tjänst/vara/biljett/inträden/ mm och till en lägre kostnad än vad du tidigare är van vid om du marknadsfört dig via print/dm/tv/radio.

FACEBOOK RETARGETING

Ett mycket effektivt sätt att nå dina besökare på din hemsida igen är att använda sig av Facebook retargeting. Det innebär i korthet att du kan nå dina unika besökare på din hemsida med en annons på Facebook. Vi sparar en pixel och skapar en målgrupp och visar en annons för dom, ännu effektivare kan vara de som är på en ordersida men ej lagt en order. Möjligheterna är många men det handlar om att en människa behöver nås av ett budskap 2-3 ggr innan de utför en handling.

fbolja

BÄTTRE ÄN TV & PRINT

Du har en produkt eller en tjänst som du idag inte når på samma sätt som förr. Vi hjälper dig att nå ut till dina kunder på sociala medier på rätt sätt från grunden. Du kan få en mycket hög räckvidd på ditt budskap och även kommunicera med dina blivande & befintliga kunder. Vi gör filmproduktioner för ändamålet (vad sägs om en räckvidd på 100 000 på en vecka), och planerar hela kampanjen.

hangout

UTBILDNINGAR

Vi har regelbundet utbildningar för dig som vill jobba själv med din marknadsföring på sociala medier. Du lär dig hur du annonserar, vilket innehåll du skall publicera och hur kopplar innehåll från dina övriga kanaler.

youtube2

YOUTUBE & PODCAST

En bra kanal på Youtube innebär att du kan skapa filmer om kunder/case mm på ett enkelt sätt. En viktig kanal i din marknadsföring och vi hjälper dig att komma igång. Idag är även Podcast en stor kanal och du kan få en egen “radiokanal” på nätet.

Kontakta oss

Ok, jag vet vad Sociala Medier är såklart men jag vill veta mer konkret i kronor vad det kan ge mitt företag.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi hjälpt andra företag och ger dig några referenser.
Kontakta oss

EXEMPEL PÅ KUNDER VI JOBBAT MED

FRÅGOR & SVAR

Inga problem MEN det viktigaste är att vi lär känna er.
Det tittar vi närmare på men troligt är en start på Facebook grunden, men det viktiga är vart vi skall komma. Efter det så planerar vi sociala medier och webb (detta hänger ihop mkt)

<

We are using tracking codes

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.