Ta vara på din marknadsföring? | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Ta vara på din marknadsföring?

Om du som företagare har kommit till det läget att du marknadsför dig ganska bra i olika medier (tidning, help print, sale radio mm) och kanske tycker att de fungerat hyfsat hur ska man göra då för att få en ökning av intäkter? “-Mera mera”, viagra sale säger säljaren men fundera kort på detta.

Vad har du för syfte med din MF? Är det kännedom eller kampanj? Är det för dom som känner till dig eller inte känner till dig? All marknadsföring du gör i olika former, vart riktas det?

Vare sig du vill eller inte så kommer ditt budskap oftast kopplas ihop med din webbplats, så har man nåtts av ditt budskap kommer dina marknadsföringspengar att riktas mot webbsidan. Därför skall du DÄR trycka till ordentligt, för det är där du just kan få den stora ökningen och stora effekten av att påverka.

Lek med tanken: En fantastiskt fin annons om skönhet som leder till en hemsida som inte alls lever upp till samma budskap, vad händer ? Du bildar dig en uppfattning snabbt och troligen så gav annonsen ingen effekt för webbsidan tog död på effekten.

Så, de var ingen rolig läsning 🙂 Men det jag talar om här det är konvertering, att få dina besökare på hemsidan att bli kunder i högre grad. Hur man gör detta går jag inte in på idag men jag vill bolla tankarna lite.

 

 

 Ökar du konverteringsgraden får fler kontakter från din webbsida och dina intäkter ökar

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top