Veckan som gått | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Veckan som gått

Denna vecka har det varit utbildning i Åseda och vi har fokuserat på Google och dess verktyg. För många är Google en sökmotor och inte mer än det, search men det finns en hel del verktyg att jobba med för att förenkla och stärka sin marknadsföring.

Exempel:

  • Google Analytics
  • Google Trender
  • Google Adwords (fast jag föredrar vanlig sökmotoroptimering)
  • Google Apps – dvs mail och “office” på nätet
  • Google Alert – för att få alarm när nytt material publiceras på internet i visst ämne (exempelvis ditt företagsnamn)
  • Formulär gör du enkelt i Google Apps (en undersökning till dina kunder)

2 nya hemsidor är snart klara att lansera och inom några veckor 2 st till och även ett par nya SEO projekt. Nästa vecka så kommer jag tillsammans med en vän starta en egen TV- kanal på nätet via Google hangout, håll utkik så kan ni följa detta.

Även en lyckad Facebook kampanj är avklarad där vi hade som mål att utöka kommunikationen och även nå nya gillare – detta gick bra och vi har jobbat med detta i ca en månad nu.

BNI nätverket Fortnox rullar på bra och ger många nya och bra kontakter, framförallt är det ett bra sätt att träffa nya människor inom alla brancher.

Det blev ingen Facebookmobil men väl Facebook Home och Aengeln har en bra artikel om detta att läsa.

Binero har blivit stabilt igen, det har varit en del strul för dom de senate veckorna men nu verkar det ha ordnat sig igen.

Brandstedt Marketings Facebook sida kan ni läsa mer om företaget och få lite tips “mellan” inläggen på denna sida.

Nedan ett urval i bildform

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

 

Trevlig Helg alla !

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top