socialamedier | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Vill du också öka trafiken och sälja mer på nätet?

Vi hjälper företagare att bli mer lönsamma genom att öka trafiken till hemsidan och sälja mer  på nätet främst via Facebook och Instagram men även via Google och  e-post marknadsföring.

Vill du också öka trafiken och sälja mer på nätet?

Vi hjälper företagare och entreprenörer att bli mer lönsamma genom att öka trafiken och sälja mer  på nätet främst via Facebook, Google och e-post marknadsföring.

Online marknadsföring

Vi hjälper dig att komma igång med en strategi för Sociala Medier till ditt företag. Detta för att nå/påverka/lyssna/sälja till dina kunder på den arena där dom lägger mycket tid.

Vi lägger idag mycket tid på Sociala medier (Svenskarna och internet 2019)och därför är det viktigt för dig som företag att på rätt sätt kommunicera på dessa kanaler. Det som ökat mycket är rena marknadsföringskampanjer av ett event (artister eller invigning mm) eller e-handelsprodukter.

Exempel på ett erbjudande

En kampanj skall följas upp så att du får någon form av återkoppling till dina besökare, detta via retargeting. Det som är viktigt n är man skapar en kampanj för ett företags tjänster eller produkter det är att du inte pressar på kunden “Sälj”. Hur är du själv, köper du en telefon om någon springer fram till dig på stan – nej oftast inte.

Hela poängen med detta upplägg nedan (som är förenklat) är att ditt företag skall ha en extra säljare och samtidigt utnyttja det som Facebook är allra bäst på – information om sina användare.

Har du fått igång en kampanj där en viss målgrupp fungerar (skulle kunna vara exempelvis alla dina Instagram följare) då kan man låta Facebook ta fram likande människor och du kan få en helt ny målgrupp att marknadsföra dig emot.

Det är ofta dessa delar företag missar med annonsering på Facebook, att verkligen dra nytta av hela det AI som finns i Facebook & Instagram

1. Annons kall FB trafik

En annons som går relativt brett mot dina troliga målgrupper. Flera ads-set där vi mäter vilken annons som går bäst. Hög CPT tar vi bort.

2. Lead-
magnet

Detta är ditt erbjudande, på din hemsida och här får vi i steg 1 in vem besökaren är via Facebook pixeln + e-post via exvis mailchimp.

3. Utskick av
e-post

Utskick av e-post till de som signar upp sig i steg 2. Du kan berätta mer om varför de skall handla hos dig och skapa någon form av trygghet.

4. FB annons
retarget

Alla som hamnat i steg 2 på hemsidan får se en annons, då når vi även de som inte skrev upp sig på e-post. Annonsen skall INTE sälja hårt.

SOCIALA MEDIER I VÄXJÖ

Vi gör även "vanliga" jobb gällande
Sociala medier som exempelvis..

vilken erfarenhet ni har inom området Facebookannonsering

Boka en fri konsultation

Funderar du på hur du skulle kunna komma ett steg vidare i detta med Sociala medier och skapa kampanjer som ger leads över tid.

Vanliga frågor

Ja de gör vi, vi  kan flytta er sida till vårt webbhotell, flytta er e-post mm.
Vi levererar webbhotellstjänster till företag och organisationer där internetnärvaro och prestanda är viktiga behov. De allra flesta sidor som flyttar till oss blir betydligt snabbare.

Du är helt fri, vi gör din hemsida och lägger den precis var du vill, ungefär som att köpa en bil – den är din. Du är alltså inte bunden till några löpande avtal. Du har även fri support 1 månad samt att du får utbildning i WordPress. Många väljer att låta oss sköta säkerhet och underhåll på webblösningen. Du kan läsa mer om det under tilläggstjänster.

Det kan vi hjälpa dig med, vi lägger den sedan på din egen server om du så önskar.

Namnet kom någon gång under den sk IT bubblan runt 1999 (Icon MedialabClockworkSpray och Framfab ) och namnet togs från reklambyrå men jobbar med internet som kanal. Hemsides-byrå borde ju fungerat med men låter väl inte lika bra och kanske inte är lika brett. En webbyrå gör ju mkt mer än bara hemsidan, det är analyser, kopplingar till system mm. Mer finns att läsa på Wikipedia. En annan fråga som jag INTE kan svara på är varför alla webbyråer alltid talar om Kaffe, de talas mkt om vårt goda kaffe mm mm, ja kaffe e gott så det är ju trevligt. 

Vi jobbar mycket med Google och att få webbsidor och ditt företag att synas på ett bra sätt. Detta kallas vanligen Sökmotoroptimering (SEO). När man tittar närmare på detta så är just dina tjänster och produkter det som är det viktiga och var dina kunder finns (Lokalt eller i riket). Vi kan detta med synlighet på Google men vi måste se närmare på vad du vill synas på (och vad som är rimligt).
Google är ju mycket stort i sitt tjänsteutbud så vi hjälper till med allt från att få ditt företag att synas på kartan (Google My business) till att sätta upp Google G-suite som företags mail & dokumentsystem.

Risk att bli drabbad kommer alltid att finnas i alla system från telefon till dator. Vi jobbar hårt mot att göra din webbsida säker. Detta handlar om att vi säkrar upp den på bästa sätt (konfigurationen), hålla din sida uppdaterad gällande aktuella versioner av programvara (plug-in & WordPress). En hemsida som är nere pga virus eller eget vållande är mycket kritiskt, vi har säkrat kunders hemsidor via ett helt nytt system kallat BRANDSTEDT VAULT. Detta innebär att du alltid har en aktuell backup på hela din hemsida med ett veckoarkiv (eller dagligen om du så önskar) och din sida kan snabbt återställas om din sida skulle få ett angrepp eller avbrott. Säkerheten framför allt är viktigt för företag, detta har vi tagit fasta på och erbjuder denna lösning unikt över vanliga webbhotells backuplösningar som endast har en vecka tillbaka – vi har minst 52 backuper sparade på ett år. Vi rekommenderar er vårt underhållsavtal. 

Vi gör mycket filmer till företag (oftast till kampanjer på Facebook) men de kan även användas med fördel på en hemsida. Vi kan även hjälpa er med fotografering.  Det finns också möjlighet att hitta bra fotografier på webben och då visar vi er var man köper eller kan ladda ner lagligt (dvs rätt att använda utan att bli skadeståndsskyldig). Vi samarbetar med copy om så önskas.

Vi har en supportavdelning som kan hjälpa er och det finns möjlighet till utökat samarbete där vi skapar och publicerar innehåll.
Scroll to Top