Loading...
Webbyrå i Växjö2017-07-21T11:25:42+00:00

Webbyrå i Växjö

Marknaden av webbutvecklare och webbyråer är stor och det är som företag oftast svårt att välja rätt webblösning. Vi har jobbat många år i branschen och kan hjälpa ditt företag till rätt webblösning. Söker du efter en webbyrå som kan hjälpa dig att reda ut hur du skall få din idé att bli verklighet så ställ frågan till oss. Vill du ha hjälp med din befintliga hemsida använd tjänsten hemsidesprovning.

Vanligaste anledningarna till att man byter hemsida!

Din sida känns gammal och omodern

Den är svår att redigera.

Den syns dåligt på mobiltelefon eller surfplatta.

Du syns dåligt när man gör en google sökning på dina tjänster.

Din målgrupp för ditt företag har ändrats, ditt företag har utvecklats.

Du har bestämt dig för att byta hemsida men vill jämföra innehåll samt äga sidan själv.

Dina konkurrenter tar ”din” marknad.

Nå ut med din produkt/tjänst till dina kunder (tv/tidning fungerar dåligt eller känns oekonomiskt)

BRA ATT VETA

MER OM WEBBSIDOR

VANLIGA FRÅGOR

HITTAR DU INTE DIN FRÅGA MAILA OSS ELLER RING PÅ 073-370 83 45

Vi är Webhosting Partner till Ipeer och kan erbjuda högkvalitativa tjänster från enkla webbhotell till Elastic Cloud Server. Enkelt sagt vi kan hjälpa dig med webbhotell, mail, domänflytt, köp av domäner mm. Har du ett webbhotell idag som du är nöjd med så lägger vi din sida där.
Absolut kommer vi till dig ! Vill du diskutera mer om en ev hemsida så kan vi komma till er och berätta & lyssna. Vi är rörliga och jobbar sådär 10 mil runt Växjö helt smärtfritt. Från Åseda (uppväxtorten) – Växjö- Tingsryd -Hässleholm mm. Vi kan även koppla upp oss mot dig på en Hangout via Google
Du är helt fri, vi gör din hemsida och lägger den precis var du vill, ungefär som att köpa en bil – den är din. Du är alltså inte bunden till några löpande avtal. Du har även fri support 1 månad samt att du får utbildning i WordPress.
Det kan vi hjälpa dig med, vi lägger den sedan på din egen server om du så önskar.
Namnet kom någon gång under den sk IT bubblan runt 1999 (Icon Medialab, Clockwork, Spray och Framfab ) och namnet togs från reklambyrå men jobbar med internet som kanal. Hemsides-byrå borde ju fungerat med men låter väl inte lika bra och kanske inte är lika brett. En webbyrå gör ju mkt mer än bara hemsidan, det är analyser, kopplingar till system mm. Mer finns att läsa på Wikipedia. En annan fråga som jag INTE kan svara på är varför alla webbyråer alltid talar om Kaffe, de talas mkt om vårt goda kaffe mm mm, ja kaffe e gott så det är ju trevligt.
Vi jobbar mycket med Google och att få webbsidor och ditt företag att synas på ett bra sätt.  Detta kallas vanligen Sökmotoroptimering (SEO). När man tittar närmare på detta så är just dina tjänster och produkter det som är det viktiga och var dina kunder finns (Lokalt eller i riket). Vi kan detta med synlighet på Google men vi måste se närmare på vad du vill synas på (och vad som är rimligt).

Google är ju mycket stort i sitt tjänsteutbud så vi hjälper till med allt från att få ditt företag att synas på kartan (Google My business) till att sätta upp Google Apps som företags mail & dokumentsystem.

Risk att bli drabbad kommer alltid att finnas i alla system från telefon till dator. Vi jobbar hårt mot att göra din webbsida säker. Detta handlar om att vi säkrar upp den på bästa sätt (konfigurationen), hålla din sida uppdaterad gällande aktuella versioner av programvara (plug-in & WordPress). En hemsida som är nere pga virus eller eget vållande är mycket kritiskt, vi har säkrat kunders hemsidor via ett helt nytt system kallat BRANDSTEDT VAULT. Detta innebär att du alltid har en aktuell backup på hela din hemsida med ett veckoarkiv (eller dagligen om du så önskar) och din sida kan snabbt återställas om din sida skulle få ett angrepp eller avbrott. Säkerheten framför allt är viktigt för företag, detta har vi tagit fasta på och erbjuder denna lösning unikt över vanliga webbhotells backuplösningar som endast har en vecka tillbaka – vi har minst 52 backuper sparade på ett år !
Vi gör mycket filmer till företag (oftast till kampanjer på Facebook) men de kan även användas med fördel på en hemsida. Vi kan även hjälpa er med fotografering, vi har exempelvis fotograferat alla Hennings Konditori´s tårtor till deras webbsida och broschyr. Det finns också möjlighet att hitta bra fotografier på webben och då visar vi er var man köper eller kan ladda ner lagligt (dvs rätt att använda utan att bli skadeståndsskyldig).
Vi har en supportavdelning som kan hjälpa er och det finns möjlighet till utökat samarbete där vi skapar och publicerar innehåll.

KONTAKT FÖR ETT MÖTE

VI KOMMER GÄRNA TILL ER

Har du ett projekt, en gammal hemsida eller något annat du vill diskutera så ta kontakt med oss.
Du behöver inte känna att du måste handla något.

Vi har även alltid 1 timmes fri rådgivning så det kan ju vara en bra start, använd timmen till vad du vill från befintlig hemsida till Google rådgivning.

Du kontaktar oss på telefon 073-370 83 45 eller maila oss på info@brandstedt.net 

JA TACK! 1 TIMMES RÅDGIVNING

We are using tracking codes

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.