Sökoptimering växjö

Vill du synas på nätet?

Vi hjälper företagare och entreprenörer att bli synliga när man söker på deras tjänster på Google!

Vi har fler bra exempel på fantastiska resultat. Ta del av vårt nyhetsbrev så får du regelbundet bra tips!

Vill du synas på nätet?

Vi hjälper företagare och entreprenörer att bli synliga när man söker på deras tjänster på Google!

Vi har fler bra exempel på fantastiska resultat. Ta del av vårt nyhetsbrev så får du regelbundet bra tips!

Sökmotoroptimering Växjö

Idag använder 85% internet för att hitta en vara eller tjänst och det är en attraktiv marknad för att nå din målgrupp och skapa ny konkurrenskraft för dig och din verksamhet. Att synas på Google ökar möjligheten att exponeras för din marknad och förstärka ditt erbjudande och sälja mer. Sökmotoroptimering är ett kostnadseffektivt komplement till din befintliga marknadsföring.

Sökmotoroptimering är ett ord för att beskriva hur man anpassar sin online-närvaro så att en person kan hitta ditt innehåll när de gör en sökning på en söktjänst/sökmotor. Detta kallas då sökmotoroptimering eller SEO som är en förkortning på engelskans Search Engine Optimisation.

Det handlar att i grunden se till att ditt innehåll är synligt för en sökmotor och att man gör det enklare för en exempelvis google att kunna se de du vill visa. Google har självklart regler för hur de läser in innehåll, rankar osv och de skall man hålla sig till.

I titeln här på denna sida så ser ni att jag skriver Växjö och det är inte så att vi bara hjälper företag att synas vid sökningar relaterade till Växjö, vi kan hjälpa vilket företag som helst men just denna sida är tänkt att du som bor, arbetar eller driver företag i Växjö Kommun, du skall hitta denna sida. Du gjort en sökning på antingen Sökmotoroptimering Växjö eller Sökmotoroptimering i Växjö.

Metoderna för att få din sida kan delas upp i grovt 2 delar, Onpage och Offpage. Onpage är allt du gör på din sida exempelvis hur många ord du skriver, hur du skriver rubriker, namnsätter bilder, url:er osv. Off page är indikationer utifrån och det kan vara dels hur många som besöker din sida men även det som är mycket viktigt, en inlänk från en relevant, gammal trovärdig hemsida.

Är du inte 1:a på en sökning, var inte orolig för de flesta företag är ganska dåliga på detta så du kan med lite hjälp av oss synas bra snart. Se till att registrera dig på Google My Business (kan inte tala mig nog varm om detta) för där kan du synas väldigt bra direkt.

OnPage SEO

Detta är allt du har och gör på din hemsida. Du skall se till att sidorna har ett relevant innehåll och är kodat på så sätt att Google kan se detta. 

Offpage SEO

Detta är alla yttre bevis för Google att din hemsida finns, dvs allt som händer utanför din hemsida. Exempel är om en samarbete inom ditt område länkar till din hemsida

Google My Business

Sök på Pizzeria Växjö och du ser bland annat en karta, detta är Google My Business. Google My Business hjälper dig att stärka engagemanget hos lokala kunder på Google Sök och Maps.

Google Search Console

Se hur din webbplats placerar sig i sökresultaten med Google Search Console, ett viktigt verktyg för att indexera din sida.

Målgruppen är köpstark

Den typiska surfaren lägger idag över 24 timmar i veckan på att använda internet och denna målgrupp är betydligt mer köpstark än övrig marknadsföring. Du är vid tangentbordet är mycket nära ett köp av en vara eller tjänst.

Lämna inte marknaden till dina konkurrenter

Genom att placera dig högt på sökord som är relevanta för din produkt eller tjänst kommer du att nå potentiella kunder exakt i det ögonblick de letar efter produkten. Lämna inte denna marknad till dina konkurrenter

Sökmotoroptimering är mätbart

En av de största fördelarna är att du kan mäta effekterna av sökmotoroptimering i jämförelse med traditionell marknadsföring som är svårare att mäta. Du kan se hur många som besöker din hemsida och kontaktar dig och slutligen se hur mycket intäkter som detta genererar.

Kännedomen ökar

Med ökad kännedom (fler besök på din hemsida på dina viktigaste sökord) gör att företag/människor känner till dig och din verksamhet och du blir TOP OF MIND när de skall inhandla dina tjänster och produkter. Detta hjälper ditt företags säljare att få nya leads och öka sin försäljning.Kontakta oss så berättar vi gärna mera om möjligheterna med internetmarknadsföring på Google.

Google tips

Google själva berättar i sina Riktlinjer för webbansvariga grunder som du skall tänka på så läs gärna det är viktig information.

SYNAS PÅ GOOGLE

Vad är SEO och hur kan det hjälpa dig?

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du ha hjälp med SEO? Kontakta oss idag.

Referenser

Genom att vi placerades högt på sökord som är relevanta för oss på Ordning.nu så blev förfrågningarna många och vi fick nyanställa”

Malin, VD Ordning.nu

Scroll to Top