Webbyrå för Wordpress | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Webbyrå för WordPress

WordPress

Brandstedt Marketing jobbar enbart med WordPress som verktyg för att skapa hemsidor tack vare dess breda användningsområde och enkelhet för användaren. Ett CMS verktyg är ett sätt att ändra sin hemsida och WordPress gör detta åt dig på ett enkelt sätt. Du kan ofta komma igång enkelt med att jobba med din färdiga hemsida utan större problem. Förutom enkelheten så är det bra för att bli synlig på Google.

Google

Google är en viktig del i att få nya kunder och prospekt och du vill ha lead eller köp tack vare din hemsida. Tidigare för ett par år sedan så skapade jag en artikel just för att nå en viss målgrupp i en viss stad (som börjar med K och slutar på almar) och det gick så bra så att jag fick ett mycket bra lead och affär tack vare detta. just nu fuskar jag lite för jag har ett nytt verktyg som kan mäta sökningar på Google utan att webbmaster tools tar bort de sökningar som sker via en inloggad användare. Det jag är ute efter är att få träffar på min hemsida (av dig som läser detta) genom att få dig hit via en LONG-TAIL sökning. Vad är detta.. Webbyrå Växjö där syns jag bra och även Webbyrå WordPress Växjö men jag ska ändå trycka lite extra på just den sista frasen för att kanske få någon sökning från en annan ort, kanske Alvesta där vi har en fin referens Oljeshejkerna Johnsson.

Skriv inte för mycket strunt

Det jag vill komma med i denna artikel är att ni skall skriva på er webbsida och gärna ett stycke innehåll (se länkad artikel).

Hacka WordPress..?

Går det att hacka WordPress ? ja du kan hacka allt annat så det går också. Men tack vare att det är så många användare så har du många som håller koll på eventuella brister. Aftonbladet använder sig av WP så du kan vara lugn men du skall kolla att du inte har en massa gamla teman som ligger oanvända i din ev installation. Dessa uppdateras då aldrig och skulle kunna var en möjlig risk (då WP i övrigt uppdateras regelbundet).

Några korta säkerhetstips:

  • Uppdatera din WordPress regelbundet
  • Uppdatera dina plug-in
  • Välj ett webbhotell med bra support
  • Rensa bort gamla teman (om du har trixat själv), ha bara kvar ditt tema och ett std som medföljde installationen av WP.

 

Vill du göra fler affärer? Jag bjuder dig på lunch – öppet erbjudande gäller Onsdagar kl 11:30. Du ringer bara 073-370 83 45

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top