2017 | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

2017

2017 är här och vi ser tillbaka på många hemsidor, kampanjer, nya samarbeten och ett riktigt roligt år!

2017 där tror vi att “Content Marketing” kommer bli en allt mer viktigare del men detta är ju egentligen självklart för det är ju ett meningsfullt innehåll som ger förtroende och skapar kontakt köp.

Vad är då detta egentligen ? Content Marketing är att man som företag skapar ett intressant innehåll för sina varor/tjänster eller problem/nytta som en kund kan uppleva med en direkt eller relaterad tjänst. Vi måste alltså skapa innehåll som ligger nära/direkt på det man söker på och placera ut detta på diverse sociala kanaler.

Dåliga exempel:
Expressen och andra kanaler idag jobbar mycket efter “Klick” men innehållet i sig är inte så mycket att läsa. Detta ligger troligt i att de kan placera annonser och påvisa en visning=debitering för kund. Nedan ett exempel på en artikel som inte har så mycket värde (om det inte hade visat sig vara ett systematiskt fusk från chips tillverkaren, då hade de varit ett Uppdrag granskning fall kanske..).

Ett bättre exempel:

Jag köpte nyligen en ny bil och började följa bilmärkets olika grupper på Facebook och började intressera mig för sk “Motoroptimering”. I gruppen skrev olika personer som jobbade med detta och jag halkade in på en hemsida, som i sin tur hade bra information om just min bil, länk till deras Facebook sida som hade massor av god information från befintliga kunder. De skrev hur nöjda dom var och rätt som det är så är jag trygg nog att kontakta dom (enbart vi meddelande på Facebook) och bokar en tid för jobbet.

 

Så summan av detta är att du skall skapa ett gott innehåll och sedan publicera ut det på olika kanaler – men hemsidan skall var din grund för du äger ditt innehåll.

 

 

Bilen fick även en logga på sig, men de var via en god muntlig rekommendation från en kund.
http://dekorita.se/

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top