Tillval | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Bra tillval

Bakom en hemsida finns mycket som en besökare inte ser eller vet om. Du skall också dra nytta av den senstae tekniken för att lyckas med din hemsida.

Bra tillval

Bakom en hemsida finns mycket som en besökare inte ser eller vet om. Du skall också dra nytta av den senstae tekniken för att lyckas med din hemsida.

Viktiga komponenter

Nedan listar vi ett urval av komponenter/verktyg som vi har med i våra webblösningar. Alla är inte nödvändiga men fråga oss gärna om specifik del.

Det handlar oftast om att få en fungerande webbsida fullt ut, i dagens online samhälle bör du som företagare informera dig om vad du har för webblösning. Vi har svaren på vad du behöver.

  • Många av de tillbehör du ser nedan inkluderar vi alltid i våra webblösningar.
  • Har du en hemsida idag och vill komplettera med något av nedan kan vi hjälpa er med det.

Rådgivning webb & sociala medier

Ett inledande möte där vi gör en  analys av marknadsföring, målsättning och er webbsida.
från 2400 kr

FB Pixel för annonsering

En Facebook Pixel ett verktyg som hjälper dig med att jobba effektivare och mer lönsamt (inte mot enbart kall trafik) när du annonserar på Facebook.
2400 kr

Webbhotell

Vi har marknadens vassaste webbhotell där vi satsar på hög prestanda för bästa rankning och laddningstid för din webbsida.
119 kr/månad

SEO anpassning

Vi ser till att din webbsida indexeras på Google och att den är uppbyggd och kodad för maximal synlighet.
från 4 800 kr

Säkrad hemsida

Om din hemsida blir infekterad så riskerar du även att infektera dina besökare med virus. Du kan alltså bli ansvarig för att ha infekterat dina besökare med virus som i sin tur kan orsaka en hel del olika saker.
3200 kr 

Recaptcha

Recaptcha är ett system för att avgöra om besökaren på en sajt är en människa eller bot genom att be om en respons som en bot inte kan utföra.
1200 kr

Messenger chatt

Med messenger chatt kan du direkt fånga upp en fråga från en besökare samtidigt som du får konversationen direkt in i messenger.
2400 kr

Backup

Vi tar dagligen backup av din hemsida och detta är för att du inte skall behöva förlora ditt innehåll eller få ett stopp på din närvaro på webben. Obligatoriskt för alla hemsidor rekommenderar vi.
1200 kr

Nyhetsbrev

Skicka professionella mail och nyhetsbrev med ett e-postverktyg. Vi skapar mallar och systemet för detta till er samt implementerar anmälan på er hemsida.
från 3200 kr

SSL cerifikat

SSL är en förkortning av Secure Socket Layer och är en teknik som används för att kryptera trafiken mellan en hemsida på en webbserver och en besökare från en webbläsare
1600 kr

Google Search Console

Google Search Console är en tjänst som hjälper dig att hålla koll på, upprätthålla och felsöka webbplatsens placering i Googles sökresultat.
1600 kr

XML SITEMAPS

En XML-sitemap är ett XML-dokument utformat enligt protokollet för XML-sitemaps som ligger på din webbplats och används av sökmotorer för att läsa av vilka URLer din webbplats består av, när de ändras och deras inbördes prioritet för att crawla (spindla) och indexera din webbplats på rätt sätt.
1600 kr

Google Analytics

Med Google Analytics får du full kontroll på dina besökare på hemsidan. Vi implementerar detta på Google och din hemsida, du får ett eget konto för inloggning men även åtkomst via din hemsida.
2000 kr

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Funderar du på hur du skulle kunna komma ett steg vidare i detta med Sociala medier? Är du en person som känner att “Gillar folk mitt företag skall jag inte behöva gå ut och skryta, känns ovant”.  Har du en skalbar verksamhet

Scroll to Top