Det blev tyst om Apple Watch..? | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Det blev tyst om Apple Watch..?

Det blev tyst om Apple Watch..?

Med buller och bång lanserades Apple Watch “Vår mest personliga skapelse någonsin” och Apple har sålt 3, 6 miljoner Apple Watch under andra kvartalet. Men är det ändå inte lite tyst? Jag umgås i kretsar av teknik mottagliga människor och har bara stött på EN person som har klockan. Jämför detta med ett släpp av Iphone 6 förra året vilken extrem hype det var och vad det skrevs mycket.

Är det ett Ipad syndrome ? När Ipad kom så var det inte så hett men användarna själva blev mycket frälsta och det spred sig vidare och blev en stor produkt. Jag upplevde själv att innan jag hade produkten så hade jag inget behov och när jag hade prövat den så var jag fast (sen hamnade jag på en Mac book air och plattan blev badkars tv). Jag tycker mig inte känna ett sug ännu .. men de kanske ändras 🙂

aevent

 

Imorgon blir en spännande dag, Apples event startar klockan 19 och vi kommer få se en ny telefonlansering (en mellan 6s kanske en 6c) men även en ny Apple TV. Apple TV var en av mina favoriter länge men på sista tiden har den känns lite ur balans och en helt ny device skulle sitta fint och det är det man gissar på dyker upp imorgon.

appletv15

 

Framtiden får utvisa både om Apple TV och den tysta klockan !

Hallå, vi har lanserat en webbsida till en flyttfirma i Växjö och den behöver en länk så de ordnar vi till här på ett gammalt inlägg samt att jag ber Google indexera om. Växjös flyttbud heter firman och de finns i Växjö.

 

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top