Chrome-tillägget med över 10 miljoner användare- AdBlock (ingen reklam tack) | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Chrome-tillägget med över 10 miljoner användare- AdBlock (ingen reklam tack)

Vill du surfa på Aftonbladet.se, salve Facebook mm utan att se reklamannonserna? Det är möjligt med programmet AdBlock och används idag av över 10 miljoner användare. Det sätter käppar i hjulet för de som annonserar och framförallt för de som erbjuder annonser till företag.

Det mest populära Chrome-tillägget, health med över 10 miljoner användare! Blockerar reklamtillägg över hela webben heter Adblock och fungerar som så att du installerar ett tillägg till din webbläsare som automatiskt plockar bort all reklam. Detta innebär att du inte längre ser några reklam-banners på exempelvis Aftonbladets hemsida.

Nackdelen med detta är att sidor som har skaffat samarbetspartners mm (behöver nödvändigtvis inte vara en vinstdrivande verksamhet utan kan vara välgörenhet etc.) och får sponsring i form av antalet visningar tappar möjligheten att erbjuda en kanal för sina sponsorer som motprestation/värde.

Hur du gör själv, ja det är upp till dig men det fungerar bra, vill du slå på reklamen så gör du det enkelt med ett knapp tryck.

Länkar
För dig som kör Crome: https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom

För dig som kör Firefox:
https://addons.mozilla.org/sv-se/firefox/addon/adblock-plus/

 

 

 

 

 

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top