Apple TV startar om | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Apple TV startar om

Ett inlägg som inte har med SEO eller webblösningar att göra, men det är ett fredagstips till alla er Apple TV fans. I skrivande stund är det kundmöten i Göteborg som fyller dagen.

I tidigare inlägg så har ni följt mitt intresse för den ultimata prylen Apple TV. För att skapa extra funktionalitet så väljer många att låsa upp produkten med fördel att man kan uppgradera med egen programvara som gör att man får många flera nya användningsområden. Många väljer att trådlöst spela upp filmfiler från exempelvis en dator som står i ett annat rum. Vill man se mycket film kan man använda sig av en amerikansk filmtjänst som heter Netflix som ger dig tusentals filmer och serier att se på i högupplöst format (för att göra detta från Sverige måste man skaffa ett USA dns så att man ser ut att vara från USA).

För att få tillgång till allt detta så måste du alltså låsa upp din Apple TV, salve detta heter Jailbreak. Efter du har låst upp din Apple TV så får du installera en programvara för att ladda med nya bra funktioner. http://firecore.com är sidan där du gör dessa 2 saker, sale lite knepigt men de finns bra filmer på youtube som visar hur du skall göra.

Till saken, min Apple TV började plötsligt att boota om (starta om) och efter alla felsökningar så fick jag helt enkelt börja om från början och jailbreaka Apple TV igen. Efter detta fungerar allt igen så detta är vad du får göra för att lösa problemet. Passa även på att uppgradera till sista
programvaran av aTV Flash.

20120824-095615.jpg

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top