Att bli synlig på Webbyrå i Växjö | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Att bli synlig på Webbyrå i Växjö

Placeringar på Google är ett slit och ett släp, jag har jobbat med ett flertal webbsidor som inte alls varit synliga (ja faktiskt de som inte ens varit indexerade hemska tanke) och tiden är en faktor men nu syns de riktigt bra. Just idag så är det en fin dag för Brandstedt Marketing innehar 1:a placeringar på sökningen “Webbyrå i Växjö” . Den som tittar noga kommer klaga på min titel på 1: placeringen men det får tills vidare ligga kvar med tanke på att den placerar sig så bra.  Hur fungerar detta med SEO och hemsidor ? Även om du gör allt rätt så är tiden en faktor, de kan ta 6 månader innan du riktigt sätter dig på plats. Webmaster tools, titlar, innehåll och vad ser vi mer som är på gång?

I ärlighetens namn så ska jag säga att just sökningen “Webbyrå i Växjö” hoppar men dagens 1:a placering firar vi  såklart.

Du som tittade nyss på detta inlägg ser att jag redigerat något då jag i min iver såg hela 3 placeringar, jag var ju inte urloggad ur Google. Placering 1 kvarstår men visst är det ett gissel detta med inloggningar, inkognito-läge mm, Det får jag nog skriva mer om…

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top