BLI EN VINNARE PÅ GOOGLE | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

BLI EN VINNARE PÅ GOOGLE

Du vill synas bra på Google ! Det är klart att du vill det och vi har tidigare gått igenom olika delar som är viktiga men idag ska vi tala om något annat – Hur du som liten aktör på marknaden kan slå dom stora bjässarna…

Så här är fallet, du har en hemsida och du har efter Brandstedt alla konster och regler optimerat din sida. Du har inte råd med att ta in hjälp av en sån som Brandstedt för att få det fixat så du måste göra det själv. Du vill alltså synas bättre om man söker på dina tjänster. Du har kanske en bilaffär och vill synas på ordet bilar? Då får du minsann slita – vi ska fokusera på att du vill synas ihop med en ort.

Vad ska du göra? Du ska skriva bra innehåll och 300 ord på varje sida.

Ett stort jobb, ja men du ska göra detta för att Google ska kunna hitta lite information om din hemsida. Likaså ska du regelbundet skriva ett inlägg på din hemsida men mycket text om just ett eller 2 ämnen. Inget fusk nu och skriva bilar 50 gånger i en text – de försvinner direkt utan försök istället berätta en relevant text med bra innehåll.

Här har du 3 snabba tips !

  • Skriv minst 300 ord – eller mer.
  • Stava riktigt
  • Skriv inte ditt sökord för mycket

 

Bra sida för att räkna ord
De flesta av oss har nog inte koll på direkt hur många ord det är i en text, du får helt enkelt skriva en text och sedan använda denna smidiga tjänst för att räkna orden. Jag såg att jag hade 226 ord, nu bör de hamnar runt 300. Detta inlägg handlar om att bli synlig på google men jag har mest skrivit direkt från hjärtat. Visserligen är detta inte en artikel om en produkt/ tjänst, då kan det vara lättare att tala om fördelar och innehåll mm.

 

Räkna ord här:  http://www.wordcounter.net/

 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_button link=”http://brandstedt.net/kontakt/” color=”” size=”large” target=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=””]SEO & WEBB ANALYS AV HEMSIDA 3999:- [/fusion_button]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top