BNI möte på Quality Hotel i Växjö | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

BNI möte på Quality Hotel i Växjö

Vill du öka dina möjligheter att göra affärer? Det inleder Sebastian med på mötet på Quality Hotel idag när 50 företagare i Växjö samlats för att träffas och just göra detta i en strukturerad form under nätverket BNI.

Där fanns även Brandstedt Marketing med som har en fast stol i teamet och just idag så hade vi ett “stor- möte” för att öppna upp möjligheten till nya medlemsansökningar. Hur fungerar detta, kort och gott så kan man säga att man får ett mycket stort nätverk och man hjälper varandra att hitta nya kunder. Du vet själv hur svårt det kan vara att ringa kalla samtal för att få ett lead, hur vore det om du istället fick en kontakt som väntar på att du ringer?

Nog om detta, är du intresserad så besök ett BNI team, de finns i hela Sverige. Mina gäster idag var 3 st kursdeltagare från vår utbildning i WordPress Eva, Sven och Judit.

Underhållningen stod Comedy Magic för och det var mycket uppskattat ! En riktig underhållare som ni kan hitta här.

com

740

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top