BNI Växjö – idag är det kickoff för Team Fortnox | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

BNI Växjö – idag är det kickoff för Team Fortnox

Idag är det Kick-Off för affärsnätverket BNI Team Fortnox där företag träffas för att skapa nya kontakter och utöka sitt nätverk för att göra fler affärer.

Har du aldrig varit på ett BNI möte så passa på att besöka ett team, drugs help det kan ge dig värdefulla kontakter samtidigt som du får möjlighet att berätta om vad just ditt företag erbjuder för tjänster.

“BNI är idag världens största affärsnätverk för personliga rekommendationer. Här träffas medlemmar från upp till 50 olika branscher en gång per vecka för att hjälpa varandra fram till fler affärer. Konceptet har utvecklats och förfinats under mer än 25 år och idag är vi över 140 000 medlemmar och 6 200 BNI-team i 50 länder.” Citat från http://www.bni.nu/, besök gärna för mera information.

Brandstedt Marketing är medlem i BNI och vill du följa med som gäst och träffa mina bästa affärskontakter ring mig på 073-370 83 45

Ha en bra dag !

 

Vid pennan Ola Brandstedt

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top