Bussresor i Växjö | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Bussresor i Växjö

Har du någonsin funderat på att strunta i husvagnen, for sale lämna bilen hemma och bara njuta av din ledighet? Tankarna har slått mig och jag som bor i Växjö letar nu efter ett bussbolag att resa med. Så nu letar jag efter bussresor i Växjö.

Jag har hittat följande bolag

Idealresor
Ramkvilla Buss
Olas buss

Vad handlar detta inlägg om? Jo jag sitter hos ett bussbolag som som jobbar med resor i Sverige och Europa och vi tittar på hur väl deras sida syns på Google, finns det något innehåll att titta på för Google mm och då visade jag att jag ganska snabbt kan bli mer synlig än dom.Vad tittar Google på då? Kan man se det, view ja man kan göra en kontroll på vilken text som Google sett senast man kontrollerade sidan.

Vad ser Google

 1. Gå in på www.google.se
 2. Sök på din sida, jag söker på “brandstedt” och finns på placering 2
 3. Håll musen (utan att klicka) på din länk och du får upp en bild (Bild 1)
 4. Klicka på Cashad
 5. Nu står det “Det här är Googles cachelagrade version av http://brandstedt.net/. Det här är en ögonblicksbild av hur sidan såg ut den 29 feb 2012 18:29:05 GMT. Den aktuella sidan kan ha ändrats sedan dess. Läs mer
 6. Klicka på “Version med endast text
 7. Nu ser du vad Google ser – innehållet.
 8. Har du för lite text om din kärnverksamhet – jobba på det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tittar man nu på min placering så är jag efter 10 minuter på plats 22 (bussbolaget var på plus 200) och nu ikväll på placering 9.

Tips !

 1. Titta på hur bra ditt publiceringsverktyg genererar kod
 2. Viktigt innehåll ska inte vara i bild/flash
 3. Har du innehåll på sidan, dvs relevant text om de du vill synas på?

 

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top