Edvard Persson.. | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Edvard Persson..

Just nu har vi en kampanjsite för att enkelt visa lite mer om vad vi gör och har gjort (de snickras nämligen på en helt ny site för Brandstedt Marketing) så jag skickar alla referenser mm just till denna kampanjsite. 

Sidan hittar ni på http://www.edvardpersson.nu/ och en riktigt bra fråga är varför hela friden på denna domän? Brandstedt.net ska byggas om så en ny domän fick duga så länge, men bakom domännamnet så finns en historia om min bror. Min bror Pontus Brandstedt har sen urminnes tider intresserat sig för film, view gärna svartvit film och blev mkt intresserad av Edvard Persson “Kalle på spången”. Detta ledde till att han skrev en bok som nu är utgiven och jag tänkte att han måste ha en hemsida – därav domänen. Min bror är dock av en annan stam gällande webb mm så han nappade inte på det och då blev det något helt annat på denna domän 🙂

 

Mer om boken i detta inslag från Babel

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top