En bra landningssida konverterar ! | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

En bra landningssida konverterar !

En bra landningssida följer upp en google sökning eller annons !

Skippa startsidan
Skicka aldrig den som söker på ett sökord (eller annons) till startsidan, mind varför? Jo den som har gjort själva sökningen har gjort den av en anledning – intresse av just det ämnet. Därför skall du aldrig skicka besökaren till startsidan där man får leta efter budskapet, troche det minskar din möjlighet till hög konvertering.

Landningssida konverterar
Då skall du istället skapa en sk “landningssida” som fångar upp besökarens intresse och är fokuserad på besökarens intresse. Då har du stor möjlighet att få din besökare till din blivande kund.

Tydlighet konverterar
Landningssidan skall tydligt visa besökaren att den kommit rätt och att det är värt att läsa informationen. Här kan du förstärka budskapet och åter jobba med din konvertering. Konvertering, ja sidan skall leda till en handling som kan vara att ta del av viss information eller leda till ett köp. Detta är A och O om du skall jobba med optimering av din webbsida. Det som är viktigast för att kunna ta ett beslut skall synas tydligt på din landningssida, se till att besökaren lätt kan ta del av detta.

Känslor är grund till beslut
Glöm inte bort känslor, beslut tas av känslor och känslor skapas av text/ljud och bild !

 

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top