Google Apps tips - skapa mallar & mailprogram | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Google Apps tips – skapa mallar & mailprogram

Här kommer 2 snabba tips på arbete med Google Apps, discount dels på hur du kan använda mallar lite smidigare via en app och även hur du får din g-mail att bli std program för att skicka mail.

Hitta dina mallar enkelt i Google Apps
Jag gör det enkelt för mig och ber er att titta på denna filmen. Filmen visar hur du får tag på dina mallar enkelt via en app (tidigare fanns de tillgängliga då man valde “Skapa”.

Få G-mail (google apps) att öppnas vid klick på en mail länk

För att få gmail att starta när du klickar på en mail-länk så måste du ladda ner ett program som heter Google Notifier, advice i detta program gör du sedan en inställning om önskat mailprogram för att skapa e-post.

Hur du gör, det ser du på denna sidan https://support.google.com/mail/answer/10966?hl=sv

Sammanfattning: Installera programmet och gå in under “Preferences” och fliken “Gmail” och välj gmail som std program för att skapa mail.

Skärmavbild 2013-10-08 kl. 14.50.43

 

I övrigt så gillar jag inte detta program (då jag ej vill ha dessa pop-up´s på nya mail) men jag väljer att inte starta upp programmet automatiskt.

 

 

 

 

 

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top