Grattis till NordicInk- Årets e-handlare 2011 | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Grattis till NordicInk- Årets e-handlare 2011

För åttonde året i rad har Pricerunner utsett Årets e-handlare i kategorierna Barn och Familj, Bläck och Toner, Datorprodukter, cure Film och Musik, Foto, Hem och Trädgård, Kontaktlinser, Ljud och Bild, Skönhet och Hälsa, Spelkonsoler och Spel, Sport och Fritid, Telefoni och Vitvaror.

NordicInk förtjänar verkligen sin 1:a plats i kategorin “Bläck och Toner”, jag känner Marcus som var med och startade PRINT IT som sedan blev Nordicink .Vi jobbade ihop på SPCS  och han sålde bläck till mig redan då i mitten av 90 talet. Då fyllde man upp sin tomma patron med en spruta som man fyllde med bläck.

Marcus och hans kollegor är riktigt duktiga och kan detta med logistik, bra system för e-handel (drev även JS Data som nu är köpt av Fortnox), passion ja det mesta!

Det inte slut där, de driver även ett systerföretag Nordicfeel som säljer Parfym och skönhetsprodukter och de blev även där Årets e-handlare inom kategorin “Skönhet och hälsa”.

 

 

 

 

Länk till Nordicink
Länk till Nordicfeel 

 

Här kan ni se en film om deras framgång och tankar

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top