Hemsida till bilhandlare i Växjö | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Hemsida till bilhandlare i Växjö

Till Växjö Bilförmedling har vi skapat en ny hemsida där ville jag bland annat lyfta fram:

  • Trygghet (före köp)- Det man är mest rädd för är att göra felköp därför är trygghet mycket viktigt då vågar man gå till handling (ringa/maila) vilket leder till att man besöker bilhandlaren (bra om man skall åka långt), vilket är förutsättning för att sälja bil.
  • Ge bilarna stort utrymme (ovanligt bland hemsidor hos Bilhandlare då de länkas till blocket eller annat), det är känslor som spelar in när man köper bil ser man bilen i sitt rätta jag (stora bilder, tydligt, snyggt) och det är underlag för de beslut du gör – att åka och titta på en bil.
  • Visa tydligt att bilar blir sålda innebär att andra människor har valt att handla bil på detta ställe och man gör ofta som andra (de har gjort en noggrann bedömning innan sitt köp). Samtidigt vet man att man kan lämna sin bil för försäljning för den blir såld.
  • Enkelhet vid uppdatering har fördelen att man snabbt lägger upp nya objekt utan att behöva tänka på design eller form, vilket i sin tur leder till att du får ut objekten snabbt för försäljning.

 

 

 

 

 

 

“Vi har fått en helt annan respons ifrån kunder med våra nya kreativa webverktyg!” , Växjö Bilförmedling 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top