Hemsidor Växjö en google sökning | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Hemsidor Växjö en google sökning

Inledning: Hur man syns bättre på Google i Växjö

Syftet med den här artikeln är att ge tips om hur du kan förbättra din webbplats synlighet på sökmotorer som Google. Genom att följa råden i den här artikeln kan du hjälpa din webbplats att rankas högre i sökresultaten och locka fler besökare.

Några av tipsen för att förbättra din webbplats synlighet inkluderar att optimera din webbplats för vissa sökord, skapa informativt och sökordsrikt innehåll och skapa länkar till din webbplats från andra webbplatser. Genom att vidta dessa steg kan din webbplats få mer trafik från Google och andra sökmotorer.

Om du vill att din webbplats ska synas mer på sökmotorer, följ tipsen i den här artikeln. att optimera din webbplats, skapa bra innehåll och skapa länkar är alla effektiva sätt att förbättra din ranking och locka fler besökare.

Webbplatsens synlighet: vad det är och hur det fungerar

Synligheten är helt enkelt hur bra din sida syns vid en sökning på ett sökord. Sökmotorn tittar på sökorden som folk skriver in och om din sida passar det de letar efter kommer den att visas. Det är viktigt att ha en snygg hemsida för att locka besökare att vara kvar på din sida, men det är en annan del nämligen konvertering på hemsidan (senare artikel).

Hur vet man vilka sökord som är bra?

Det bästa sättet är inte att gissa eller att utgå ifrån sig själv, använd ett mätverktyg som ser riktiga sökningar på Google. Google erbjuder ett gratisverktyg som heter Google Adwords, men det finns andra verktyg för att mäta sökningen. Du bör använda flera verktyg eftersom de alla ger olika resultat och det är bra att jämföra dem. Ett exempel är Ranktracker som vi använder och där ser jag att de finns viss mängd sökningar på “Hemsidor Växjö” (30 st) och det kunde vara bra att försöka ranka på detta.

Vikten av webbplatsens synlighet

Internet har blivit ett av de mest kraftfulla verktygen i våra liv. Det gör att vi kan kommunicera med andra, hitta information och till och med handla. Syns din webbsida här så syns du för personer som redan är varma, de har redan bestämt sig för att köpa en tjänst eller vara, de är styrkan med att synas vid en sökning.

Hur man förbättrar webbplatsens synlighet

Du måste ha innehåll på sidan på den sökning som görs, exempel så bör jag skriva lite om Växjö här och hemsidor. Detta är enkla principer och det är långt mycket mer men ta det som en grund.

Google och sökningar i Växjö

När du gör en sökning så kan Google se var du är, därför kan ett sökresultat bli ett lokalt resultat och därför är de bra att din ort är med i en sökning. Växjö, är en stor stad med mycket människor som kan söka efter dina tjänster.

Länkar till din hemsida

Det är viktigt att Google får någon signal på att din hemsida finns, nästan samma sak som om att folk talar om ditt företag. Detta får Google genom att en annan hemsida länkar till din hemsida.  För att de ska bli troligt (inte dåliga länkar) så skall de helst komma från en hemsida som är i samma område eller kan mycket om din tjänst. Tänk så här: Vill du ha tips om en bra båtmotor av en som haft båt i 20 år eller av en person som aldrig kört eller ägt båt.

 

Snabba fakta om Växjö

En förort i söder belägen i Smålands inland, biskopsstaden Växjö, säte för Kronobergs län, och stiftets landskapsstad ligger i Växjö. Staden fick stadsrättigheter 1342 och fick status som universitetsstad 1999. Det var Sveriges nittonde största tätort med 70 489 invånare.

Fallstudie: Googles synlighet

Internet har drastiskt förändrat hur företag fungerar. Tidigare förlitade sig företag på tryckta annonser och mun till mun för att få kunder. Men nu måste företag ha en webbplats för att förbli konkurrenskraftiga. Det räcker dock inte att ha en hemsida. Vi hjälper våra kunder till att deras webbplats är synlig på sökmotorer som Google. Detta kan åstadkommas genom sökmotoroptimering (SEO) och vi har färdiga paketlösningar för er som är intresserade.

Slutsats

Gör du dig synlig på Google kan du öka dina affärer.

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top