Hotell Rådmannen lanserar en ny hemsida | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Hotell Rådmannen lanserar en ny hemsida

Ny hemsida byggd i WordPress

Hotell Rådmannen har nu lanserat sin nya hemsida och vi är naturligtvis mycket glada  för att ha hjälpt till med att utveckla denna sidan. Sidan är byggt i grunden i WordPress men för att förenkla arbetet så har det gjorts specialanpassningar.

Enkelt att lägga in “Aktiviteter”
Skärmavbild 2013-06-18 kl. 13.58.55

En modul där du väljer att skapa en ny aktivitet

  • Välj vilken kategori aktiviteten tillhör (eller skapa en ny)
  • Välj en bild som skall användas (skalas automatiskt)
  • Fyll i in formation om aktiviteten.

Med denna information så skapas det automatiskt en aktivitet som lägger sig under rätt kategori och sorteras bland de övriga aktiviteterna bland motion.

Detta sparar tid och det blir enhetlig design.

Skräddarsydda “Paket erbjudanden”

Skärmavbild 2013-06-18 kl. 14.05.23

 

Detta hotell erbjuder en mängd olika paketlösningar (se bild ovan) och för att göra detta enkelt att uppdatera och skapa nya paket så gjorde vi en anpassning även här unikt för  kundens behov.

Skärmavbild 2013-06-18 kl. 14.08.14

Modulen hjälper dig med att

  • Välj vilken kategori paketet tillhör (eller skapa en ny)
  • Välj en bild som skall användas (skalas automatiskt)
  • Fyll i in formation om aktiviteten. (Villkor, clinic pris, remedy tillval mm)

Skärmavbild 2013-06-18 kl. 14.10.15

Detta gör det enkelt och smidigt att hantera paketerbjudanden.

Sociala Medier in på sidan automatiskt (Facebook, Youtube och Instagram)

Skärmavbild 2013-06-18 kl. 14.12.44

Nyheter på hemsidan kommer direkt från Facebook

Ganska vanligt är att man vill ha ett nyhetsflöde på sin hemsida, i detta fall så valde kunden att jobba med Facebook som kanal även på hemsidan – dvs nyheterna på hemsidan skall komma från inlägg på Facebook. På detta sätt uppdaterar man från en källa samtidigt som besökare uppmärksammas på att besöka Facebook (dvs att det finns aktivitet där som är intressant att följa)

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Jag är mycket nöjd med vår nya hemsida”, Dietmar Aiff Hotell Rådmannen.

Traditionellt galleri ersätts med Instagram  

Foton på en verksamhet vill man alltid visa men i detta fall använder vi Instagram som kanal och automatiskt visas de senaste bilderna. Man använder alltså en av de mest växande kanalerna (Instagram) för att kommunicera ut sina bilder på hemsidan, detta sker med automatik och visas på hemsidan.

Rörlig bild via Youtube

Film stärker känslan då man använder sina båda sinnen – ögon & ögon och med känslor tar man beslut och därför valde Hotell Rådmannen att jobba med Youtube som kanal för att kommunicera ut rörligt media. En egen Youtube kanal som speglas på hemsidan.

Sökmotoroptimering

Bra placeringar på Google påverkas av många faktorer men en viktig del är att kunna styra “Title” mm unikt och då finns det många bra alternativ att jobba med i WordPress och du enkelt styra informationen Google tittar på unikt.

 

En kort inblick i vad en hemsida kan innehålla för special anpassningar, hör av er om ni vill veta mer om hur enkelt man kan jobba med en hemsida.

 

Mvh
Brandstedt Marketing

 

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top