Slut på innehåll på din hemsida ? | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Slut på innehåll på din hemsida ?

Vad skall du skriva på din hemsida?

Tiden kommer förr eller senare då du får lite dåligt samvete för att du har jobbat dåligt med din hemsida. Detta kan bero på att du helt enkelt har haft mycket att göra tack vare att du tidigare skapat bra och intressant innehåll på din hemsida. Detta tillsammans med andra säljande aktiviteter har gjort att du inte känner att du har hunnit för du inte vill “hasta” ut ett budskap.

Brandstedt Marketing har som ni själva kan se varit dåliga på att skapa nytt innehåll på sidan och jag ska erkänna att det beror till stor del att vi jobbar mycket med att skapa innehåll till våra kunders hemsidor (samt gjort många nya sidor) så att vi själva har halkat efter, detta måste vi såklart råda bot på och jag skall ge lite exempel på vad ett bra innehåll kan vara till din hemsida.

5 bra tips på innehåll 

  • Dela med dig av tips & råd, det är alltid viktigt och jag brukar öka mina tips och råd då jag håller utbildningar (just då får man många frågor som är relevanta).
  • Testa en produkt eller tjänst.
  • Byt grepp, skapa en film (som du lägger ut på Facebook och på Youtube). Tänk på att du skall lägga ut filmen direkt på Facebook och inte som en Youtube länk av den anledningen att besökaren på Facebook direkt får en uppspelning av filmen.
  • Låt en kund tala om varför de jobbar med dig.
  • När du själv upptäcker att detta var ju “Mycket bra” eller “Äntligen löste jag detta” , då har du ha ett uppslag till punkt ett ovan – en bra bloggpost. Du anar inte hur många som söker efter märkliga sökningar just för att lösa ett problem (eller få hjälp) och har man tur så finns svaret på nätet och det kan komma från dig själv.

Exempel på kunder som börjat skapa innehåll i form av film

Idag kan man skapa film enkelt via sin mobiltelefon och sedan skicka up det till hemsida eller sociala nätverk. När du sedan gjort detta ett tag kanske du känner att du vill gå steget vidare och du vill redigera dina filmer mm och du kanske hamnar i ett program som iMovie eller Final Cut . Mer om dessa program skall jag tala vidare om i ett senare inlägg, det jag vill ge exempel på är några kunder som har skapat lite eget innehåll och publicerat på Facebook (+Youtube+hemsidan), detta för att nå publiken på ett nytt sätt då vi idag vet att film prioriteras av besökare och sociala nätverk (som jobbar med att ge dig den bästa upplevelsen för just dig).

Exempel 1: Film för en invigning av en ny bensinstation

 

Exempel 2: Glassföretag tar ett nytt grepp för att bli personliga mot sina kunder

Filmerna har gjorts av oss på Brandstedt Marketing

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top