Instagram maraton | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Instagram maraton

Instagram är en gratis mobilapplikation för gratis fotodelning, där man kan ta bilder och lägga på ett filter för att sedan och dela med sig i olika sociala medier inklusive Instagram användare. Vad ska du med detta till då, case de finns ju massor alternativ som exempelvis Facebook mm.


Ja, kanske har du tröttnat lite på Facebook och vill dokumentera/berätta på en ny plattform?
Du vill använda de ganska trevliga filtrena som du kan lägga på dina bilder.
Ett komplement till Facebook/Twitter då du delar bilden på dina övriga sociala nätverk.

Hur gör jag? Jag är relativt lugnt på Facebook (just nu) och har inlett ett Instagram maraton och tar många bilder och lägger ut. Detta är de bästa sätt att pröva en applikation/program, efter ett tag vet du mer om hur de fungerar. Samma sak med Google plus, pröva!
 

 

 

Kaffe på Hennings Konditori – Instagram

 

Jag tycker att Instagram är riktigt trevligt, de blir fina bilder och du kan dokumentera lite händelser. Har de någon effekt i din marknadsföring, dvs du som använder sociala medier för att driva affärer. Man kan säga att är du ute och snurrar och syns på olika sätt i digitala medier så kommer de ha någon typ av effekt men viktigast att du gillar de du gör.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://instagr.am/

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top