Ljugarbänken inför melodifestivalen på Twitter och FB | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Ljugarbänken inför melodifestivalen på Twitter och FB

I Karlskrona den 2 Februari så är första deltävlingen igång och barn, vuxna, case gamla, programmerare alla samlas de framför TV´n. Nja kanske inte riktigt så men visst drar det publik och svårt för de andra kanalerna att slåss om tittarna.

Men vart kommer ljugarbänken in i historien? Din farfar satt vid glasbruket och snackade med sina gamla kollegor och skvallrade och tyckte & tänkte. Den bänken är borta idag men istället så är den digital – på Twitter och Facebook.

På twitter kan du snabbt tycka/tänka på twitter kanalen @SVTMello och på Facebook kommer det skrivas mycket. På TV idag (SVT) så diskuterades just detta om detta är nutidens ljugarbänk och så är det nog för en stor del av befolkningen. Kom ihåg att alla människor är inte Twitter tokiga och det finns dom som inte har Facebook heller. De gillar nog att hitta sin egen ljugarbänk, kanske på jobbet eller på träningen.

På SMP http://www.smp.se/noje_o_kultur/konsert/(3630209).gm  skriver man om förberedelserna inför medlodifestivalen. Mycket skall bli rätt och blir något fel, ja då kommer de nog Twittras om det 🙂 Men de brukar alltid fungera perfekt ! SVT är duktiga!

Trevlig helg !

PS! Hörde något om att biljetter till lokaltrafik inte länge kan köpas via sms utan kräver en Smartphone. För varje svensk vuxen (15-64 år) finns det 0.86 smartphones, så det blir några stycken som man tar bort från denna möjlighet då vi är några närmare 6 miljoner i denna ålder i Sverige. 6 miljoner * 0,86 ger 840 000 st utan smartphone (Siffrorna anger alltså inte hur stor del av befolkningen som har en smartphone, i många fall har folk mer än en smartphone, källa http://betterbusiness.tele2.se/2012/09/sverige-i-topp-pa-smartphones/)

 

Twitter – @SVTMello #melfest

Skärmavbild 2013-02-01 kl. 09.02.01

@SVTMello
Senaste nytt från Melodifestivalens redaktion! Twittrar gör@fridastalnacke och @GustavDahlander. Officiell hashtag: #melfest. Frågor: melodifestivalen@svt.se.

SVT Melodifestivalen på Facebook

Skärmavbild 2013-02-01 kl. 09.12.35

51 878 gilla-markeringar · 6 414 pratar om detta

TV-programhttp://svt.se/melodifestivalen
Twitter: @SVTMello & #melfest
Instagram: http://instagram.com/melodifestivalen/

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top