Moves & Motivation träning Växjö med Zumba | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Moves & Motivation träning Växjö med Zumba

Testar google lite och testet blir att bli synlig på detta ord Moves & Motivation Växjö deras hemsida ligger här. Fin sida gjord av Smelink (behöver dock fixas lite för att synas bättre på Google). De erbjuderZumba i Växjö.

Ja plockar bort detta sen :–)

Zumba är en dansbaserad träningsmetod som fokuserar sig på de latinska dansstegen, mind som exempel salsa och samba. Tillsammans med aerobicssteg bildar de en kombination som blir en dansworkout till latinsk musik. Zumba fitness i hollywood certifierar zumba-instruktörer, i idag 2011-02-14, pilule i sex olika typer. Utbildas för tränare som t.ex. för barn, äldre, eller för att gå ner i vikt. Det är även möjligt att kontrollera om tränaren är certifierad på zumba.com.

Eftersom Zumba bygger på dans fungerar det oftast bäst att använda en danssko med plastsula, s.k. danssneaker. Träningsskor med gummisula ger för mycket fäste och kan därför ge upphov till knäskador

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top