Nöjd med MacBook Air 11" | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Nöjd med MacBook Air 11″

Jag kan erkänna att jag gillar teknik och prylar och har skruvat datorer i massa år (it gubbe på SPCS) och har alltid jobbat med PC i princip. Så blev jag för något år sen med Mac i jobbet men kom aldrig riktigt in i Mac världen. För 3 månader köpte jag ändå en Mac Book Air 11″ faktiskt efter att ha följt en mycket intressant person på nätet Stefan Swartling som visar många produkter mm.

Mitt betyg på denna dator är 5 av 5, riktigt bra eller otroligt bra dator – allt fungerar så smidigt. Storleken 11″ är helt suverän och jag skriver detta nu med datorn i knät.

Mitt råd till dig (om du sitter mycket vid datorn) är att välja MacBook Air och gärna 11″.

PS! Precis när jag publicerat detta hittade jag en lite mer utförlig artikel om just MacBook Air förkovra er gärna där.

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top