Ny version av Google Analytics | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Ny version av Google Analytics

Nu meddelar Google att mitt konto kommer att uppgraderas

Vi har nu nöjet att meddela att den nya versionen av Google Analytics snart kommer
 att aktiveras i ditt konto och den gamla versionen upphör i början av 2012

Google Analytics i realtid

Rapporter i realtid visar vad som händer just nu på din webbplats. Rapporterna uppdateras kontinuerligt och varje sidvisning rapporteras bara några sekunder efter att den presenteras på webbplatsen. Rapporter i realtid finns på fliken Startsida.

Flera kanaler

Se vilka kanaler som kunderna samverkade med under 30 dagar före omvandling eller köp. Information om omvandlingsvägar omfattar interaktioner med många mediekanaler, look inklusive klick från betalda och organiska sökningar, partner, sociala nätverk och visningsannonser.

Videodemonstration & Användarguide

 

Mobilrapporter

Det blir alltmer vanligt att besökare använder mobila enheter för att surfa på webben. Mobilrapporter i den nya versionen av Google Analytics hjälper dig att förstå hur mobilbesökare använder din webbplats. Du kan även se vilken typ av mobila enheter besökarna använder och därefter optimera för dessa enheter.

Bild på rapport google Analytics mobil

Flödesvisualisering

Flödesvisualisering är ett snyggt utformat och mycket sofistikerat verktyg för grafisk visning av hur besökare navigerar på din webbplats. Vi har tänkt om helt och gjort om navigeringsverktygen som fanns i den tidigare versionen av Google Analytics.

 

Videodemonstration och användarguider för besöksflöde, målflöde

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top