Nya trycksaker till Backes Transport i Växjö | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Nya trycksaker till Backes Transport i Växjö

Bloggen får jobba alldeles för lite, vad beror detta på när jag i föreläsningar och i alla kundprojekt talar så mycket om detta ? Det har varit många kundprojekt gällande synlighet på webben och detta har helt enkelt gjort att Brandstedt Marketings egen webbsida har fått lite lite innehåll, de får bli ändring på detta.

I ett fall ganska nyligen fick jag en kund tack vare att jag var synlig på deras sökord..elakt .. nej inte alls då jag i sökträffen talade om dom så kunderna hamnade rätt ändå. De ville däremot ha min hjälp för att skapa synlighet (genom en analys och internutbildning) vilket var mycket roligt, fantastiskt företag som Växjö kan vara stolta över.

Över till det egentliga inlägget angående Backes Transport, ett företag som Brandstedt Marketing hjäper med webbsida och annan relaterad marknadsföring och denna gång var det dags för nytt presentationsmaterial till Underhålls mässan i Göteborg. Tillsammans med en av mina skarpa kollegor Daniel så blev det ett bra material, mycket research angående innehåll, bra kund som hade mycket material och i slutänden ett bra tryckeri i Alvesta (Lindströms Tryckeri) som slutförde produkten.

Så till de här med att skapa smidighet när det gäller att publicera innehåll på en sida, som ni ser så började jag att lägga in alla inläggs bilder (utvald bil i WordPress) i en liten skärm. Nu är det inte speciellt svårt att göra, speciellt om man har “Smarta objekt”  men ändå så kan man på resande fot tycka att det via en telefon/ipad inte blir så smidigt – därför kommer jag nu ändra till vanliga bilder. Pressen på mig är nu att på kort tid publicera 6 st inlägg så att startsidan fylls.

PS ! Nu är det snart möjligt för alla att få en rörlig profilbild på sin Facebook Profil.

 

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top