Nyhetsbrev i Wordpress - Mymail | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Nyhetsbrev i WordPress – Mymail

Äntligen – Mymail och WordPress (och svenska tecken)

Äntligen ! Ett riktigt bra program för att jobba med nyhetsbrev inifrån din hemsida gjord i WordPress och det heter MyMail.  Ett super enkelt e-nyhetsbrev´s Plugin för WordPress för att skapa, skicka och spåra dina Nyhetsbrev Kampanjer.

Jag använder det själv och till flera kunder och jag tycker det är mycket enklare än exempelvis Mailchimp och andra program.

Så funkar det:

  • Du installerar ett plug-in
  • Skapar ett tema/stil (går att köpa mallar med)
  • Sedan drar du in innehåll i en mall som du skapar
  • Du kan koppla länkar och innehåll direkt från dina sidor i wordpress mm
  • Vilka öppnar ditt mail och var klickar dom

Detta tips kommer spara dig många timmar..

Yes, om du inte låter mig bygga detta åt dig så kan du såklart göra det själv men du kommer inte få svenska tecken. Eventuellt blir det snyggt i din webbläsare men bedrövligt i din mobiltelefon. Ja, tur för dig att jag suttit uppe på natten och löst detta för du skall ställa in rätt tecken tabell (av många alternativ). Klicka på länken nedan för att komma till FAQ sidan och där väljer du att klicka på Plug-in WordPress så visar jag hur du ställer in detta.

 LÄNK SVENSKA TECKEN TILL MYMAIL

PS! Detta inlägg bör ge lite sökningar/besök då jag med ett nytt verktyg kan se long-tail sökningar (de som Google döljer).

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

BETTER CALL BRANDSTEDT
Vill du göra fler affärer? Jag bjuder dig på lunch – öppet erbjudande gäller Onsdagar kl 11:30. Du ringer bara 073-370 83 45

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top