Roliga och trevliga kundbesök ! | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Roliga och trevliga kundbesök !

Att träffa ett nytt företag är mycket intressant och man lär sig alltid något nytt och senaste veckan så har jag varit på ett kundbesök som slutade i en uppvisning i riktig tung Boogie Woogie på Piano som jag verkligen gillar. En film hade varit perfekt att visa här men tyvärr så blev jag så imponerad av den pianospelande företagaren att jag tappade all tanke på det.

Igår så var jag på ett annat besök och fick en riktig god lunch ute i Lantmiljö. Det jag sett på alla mina besök genom åren är att det finns ett riktigt duktigt företagande i Småland, otroligt mycket mer än man kan tänka sig och jag slutar aldrig att imponeras av detta.

Ett annat samtal gällde en känd person som ville ha hjälp att ta över sin identitet på nätet, men det är så hemligt så jag kan inte berätta mer om detta..

Så vill du uppleva något speciellt? Då är kundbesök modellen 🙂

 

Vid pennan, Ola Brandstedt

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top