Referenser | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Röster

Här är lite röster från några av våra samarbeten.

Växjö ventilation AB

Patrik Lööf

"Växjö ventilation AB strävar efter att nyttja lokala leverantörer"

Vi på Växjö ventilation AB strävar efter att nyttja lokala leverantörer i våra processer och har låtit Brandstedts hjälpa oss med utformning, publicering och underhåll av vår hemsida och IT-struktur i googles miljö.

Ekontera AB

Eva Berger

"Mycket bra bemötande och proffsig hjälp"

Mycket bra bemötande och proffsig hjälp till vår nya hemsida. Vi är mycket nöjda!

Ekontera AB, auktoriserad redovisningsbyrå, verksam i Alvesta och Växjö med omnejd

Ordning.nu

Malin Kristiansson

"Vi blev 1:a på Google, vilket gav oss fler jobb direkt"

Kan rekommendera Brandstedt Marketing , vi har fått en bra hemsida som även har gjort oss mycket synliga på Google. Vi låter Brandstedt sköta all uppdatering av vårt webb även om vi skulle kunna göra de mesta själva så ägnar vi oss istället åt vår kärnverksamhet – Städning i Växjö!

PT Växjö

Johannes Flood

"En gedigen webbyrå i hög professionell anda"

Brandstedt Marketing driver en gedigen webbyrå i hög professionell anda. Som intressent upplevde jag Ola väldigt trygg och kunnig vilket fick mig anlita honom till att utveckla min företagssida, ett beslut som sedan dess enbart varit positivt. I samarbetet är Ola lyhörd på mina idéer och tankar vilket ger både energi och intresse utveckla en väl fungerande produkt tillsammans. Därtill besitter Ola med sina många års yrkeserfarenhet ett nätverk han gärna delar med sig av och som i mitt fall ett par gånger gjorde behjälpliga inspel.

Mentor International

Mie Jernbeck

"Jag uppskattar också tryggheten och lyhördheten"

Ola är trevlig och lätt att arbeta med. Hemsidorna, som numera är tre, uppskattas av besökare för att de är professionellt designade och uppbyggda. Jag uppskattar också tryggheten och lyhördheten som Ola och hans företag står för, efter många år av gott samarbete.

Fler röster finner ni på

På Google och facebook finner ni fler recensioner.

Länk till Facebook
Länk till Google my business

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Funderar du på utveckling av er hemsida? Litet som stort så kan ni få en fri rådgivning om du bokar in dig på någon av våra tider avsatta för detta. Det kostar er inget utan ni får istället lite rådgivning, bra att ha som underlag för beslut.

Scroll to Top