SEO åt Flyttfirma i Växjö | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

SEO åt Flyttfirma i Växjö

När man skapar en helt ny hemsida (ny domän) så tar de lite tid att få webbsidan att bli synlig på Google. Vi fick ett uppdrag att skapa en enkel sida till en ny flyttfirma i Växjö  och då ska vi även se till att ge en länk från oss till kundens hemsida.

De vi först måste börja med är att skapa lite content om flyttfirmor i Växjö på denna sida så vi kan ju börja lista lite grann vad en flyttfirma egenligen har för vanliga upp drag.

  • Flytthjälp
  • Dödsboservice
  • Flyttstädning
  • Packhjälp

Då Växjö  (Sveriges 19:e största tätort med 70 489 invånare) har blivit en rätt stor stad så finns de utrymme för många flyttfirmor och kan tänka att en del är specialiserade på vissa uppdrag, svårast för en privatperson skulle väl vara att flytta ett piano.

Öppnar du en flyttfirma i Växjö så ska du också se till att registrera dig på https://www.google.com/business/ så att företaget finns med på google karta samt med rätt info om öppettider, telefon mm. De hjälper dig i din synlighet speciellt om du har betyg från kunder. Nu har jag skrivit en blogg artikel om flytthjälp, flyttgubbar osv och även länkat så förhoppningsvis kommer de ge en liten skjuts på nya hemsidan till Växjös flyttbud.

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top