Starta din egen TV kanal med Google Hangout för ditt företag | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Starta din egen TV kanal med Google Hangout för ditt företag

Google Hangout är en funktionalitet som du får tillgång till då du har ett konto hos Google (g-mail mm). En hangout är ett videosamtal som du gör med en eller flera personer samtidigt där alla har en kamera kopplat till sin dator.

Vad skall du ha Google Hangout till – exempel:

  • Tala med en vän och se & hör varandra
  • Gruppsamtal – man kan vara 9 personer samtidigt i samma videosamtal (hangout). Företag som har kontor på olika ställen och behöver ha ett möte, ed du slipper då att samlas på en och samma ort.
  • En egen kanal för att sprida information – dvs en kanal. Detta får du när du kör en hangout och samtidigt väljer “On air”. “On Air” innebär att det du sänder är öppet för alla, du får då en egen tv-sändning. Dina “On air” sändningar sparas automatiskt på ditt youtube konto och du får ett arkiv av de sändningar du gjort.

Skärmavbild 2013-05-03 kl. 09.13.08

 

Så gör du för att starta en hangout

  • Skapa ett g-mail konto
  • Välj Google plus kontot
  • Välj knappen “Hangouts”

Skärmavbild 2013-05-03 kl. 09.20.55

 

Läs mer hos Google – http://www.google.com/+/learnmore/hangouts/

Så kan det se ut i verkligheten

Jag och en vän har ett gemensamt intresse om webb och prylar och har startat en Hangout där vi just talar om detta ämne, treatment se själva.

Tanke – Hangout för företag

Hur kul vore det inte att se en “Hangout” från ett bilföretag som sitter och berättar lite om nya bilmodeller, eller en parfymbutik som spånar lite om dofter. Pröva detta företagare, var först 🙂

Om jag gör bort mig eller inte är så duktig

Man växer med uppgiften och visst vill man vara duktig så att man inte blir “hånad” av tittare. Men det kommer att bli bättre efter några gånger om det skulle kännas lite knackigt i början.

 

Vill du ha hjälp att komma igång med Hangout – hör av er !

 

/Brandstedt Marketing en webbyrå i Växjö

 

 

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top