Gör din egen studentskylt? | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Gör din egen studentskylt?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]Hej !
Här kommer ett tips som inte har något alls med webb eller google att göra men om det skulle vara så att du skall fixa en skylt till studenten exempelvis och kanske har funderat på om du skulle kunna göra det själv – går det att göra hyfsat enkelt?

Detta behöver du:

  • En skrivare som skriver A4 (dvs en vanlig skrivare)
  • En skylt i storlek ca 50×70 cm
  • En sax
  • En bra bild (kan du göra exempelvis på sidan http://www.fotor.com/)

 

Program som delar upp din bild i flera delar för att sedan bli en stor bild

Så hur skriver du ut en bild 50×70 med en vanlig skrivare?  Jo använd ett program som DELAR upp din bild i många delar, dvs flera A4 ark, programmet finns att jobba med online på nätet på sidan http://www.blockposters.com/. Denna sida gör en pdf av din bild uppdelat på många A4 sidor – lysande! Denna skriver du sedan ut på din skrivare och klipper till lite kanter och monterar på en skiva.

 

Hur får jag tag på en vettig skiva?

Ja hittar du inget bra i garaget så får du köpa en skiva och de kallas för KAPA SKIVA eller KAPA FIX – en tunn skiva som är självhäftande på ena sidan där du placerar dina A4 ark. Var finns dom ? Fråga snällt i butikerna som håller på med tryck om du kan få köpa en eller så köper du på dig ett gäng på nätet exempelvis på sidan http://www.servaefterbehandling.se/, tyvärr bara storpack men googla på och leta. Vill du ha en lite billigare skiva så kan du istället använda en  Foamboard 5 mm.

 

Slutsats:

Nu är en skylt inte så dyr att köpa på en affär men det kan vara kul att lära sig själv eller varför inte skoja med kompisen som fyller jämnt och täcka en vägg med hans bild 🙂 . Jag gjorde själv en skylt till min dotter och den blev helt okej på en vanlig färglaser, du får inte räkna din tid i pengar utan detta är för att du skall känna den inre goda känslan att fixa något själv 🙂

 

Exempel av utskrift som istället monteras på en vägg från sidan http://www.blockposters.com/

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top