Triator lägger sin hemsida i Wordpress | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Triator lägger sin hemsida i WordPress

Att WordPress är ett bra verktyg för att hantera sin hemsida det vet vi om (miljoner sidor jobbar just med WordPress) och det fungerar även bra på stora webbsidor, hospital läs gärna detta inlägg från Nikke Index. Företag som har en hemsida som de är nöjda men inte kan uppdatera själv kan göra precis som Triator i Växjö , drugs få hjälp med att lägga in sin sida i WordPress.

Din hemsida kommer se likadan ut men du kommer att ha bra utvecklingsmöjligheter, samtidigt passar man på att se över sidan så att koden är anpassad för att visa upp sidan så bra som möjligt för Google synlighet. När sidan är live och publicerad så lägger man upp den i Webmaster tools för att bland annat skicka sidan för indexering. Indexering är att man talar om för Google att titta på sidan (allt innehåll).

Detta inlägg gör jag dels för att tala om bra möjligheter med WordPress men jag vill också “puffa igång” och ge Triator en länk. Nu är jag inte alls den bästa länken men då vi har gjort själva kodningen så är det iallafall en relevant länk från min sida sett (ur Google´s ögon en annan sak).

Nu är det dags att för bereda sig för ett nytt BNI möte !

Ha en trevlig Onsdag !

Ola på Brandstedt Marketing

 

 

 

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top