Trycka en medlemstidning | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Trycka en medlemstidning

Många föreningar trycker egna medlemstidningar och frågar man runt bland de som kan branschen så finns de lite små tryckeri överallt. De gäller att komma till rätt ställe för att du skall få de du önskar. Teknikerna är olika och en guide för tryckning för nybörjare hade varit bra att kunna gå efter. Nästa tryckare jag skall träffa ska jag be om att de gör en sådan för att hjälpa mig att veta mera.

Tryckteknik används framför allt för att tillverka skriftligt material som  se boktryckarkonst. De äldsta exemplet på tryckta bostavstypen härstammar från Kreta, där typer av trä tryckts på lerplattor. Någon större betydelse fick dock aldrig tekniken i Europa förrän långt senare. I Kina började man trycka tyger med trätrycksstockar på 200-talet, men inte heller detta fick någon större spridning utanför Kina. Den praktiska funktionen av dessa trycktekniker var ganska begränsat. Däremot hade man i Kina på 100-talet uppfunnit pappret, och redan på 800-talet tryckte man texter på papper i Kina. Bristen på köpare av massproducerade alster gjorde behovet ganska begränsat, men det invecklade kinesiska skrivsättet och den stora stadsapparaten gjorde ändå behovet av tryck ganska stort.

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top