Unboxing - packa upp en ny pryl | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Unboxing – packa upp en ny pryl

För flera år sen fick jag syn på “Unboxing” videos på YouTube, see människor som filmar när de packar upp en ny pryl som de köpt! Hur nördig kan man vara tänkte jag då. Oftast så handlar det om fina nya prylar som en ny Apple modell av en telefon. Men så skall jag själv köpa lite nya prylar (IPad, Apple TV mm) och då märker jag att visst är de roligt och intressant att se hur folk packar upp (och demar) sina nya prylar.

Detta handlar återigen om att ljud och bild är otroligt påverkande OCH används för lite idag på webben (företags hemsidor).

Vi jobbar nu med att vid alla leveranser av nya webblösningar så spelar vi in filmer på hur man använder och uppdaterar sin webb, lysande bra och ger kunden en förhöjd service.  Jag använder programmet iShowU HD Pro (mer om detta senare)

Hur kan då en Unboxing film se ut? Jag gjorde en som man får skratta åt å den ser ni här:

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L0rqGy7KGHk[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top