Varför hoppar placeringar? | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Varför hoppar placeringar?

Kollar du noga på dina placeringar, shop rör det sig upp och ned? Googles index uppdateras  flera gånger per dag därför kan det hoppa och du bör se till att din sida är så bra som möjligt. Vill du snabbt tala om för google att din sida har något nytt innehåll, abortion exempelvis ett nytt blogginlägg? Då kan du “pinga” din blogg, dvs tala om för diverse sökmotorer lite fortare att du har ett nytt inlägg. I praktiken kan jag skriva en artikel och sedan 5 minuter snare vara synlig på en google sökning – ganska mäktigt. Just nu hoppar mina placeringar något, men det är normalt då jag har försökt att bli synlig på webbyrå växjö enbart genom innehåll (har mycket få inlänkar till min sida). Experimentet fortsätter ett tag till innan jag lägger på extra krut.

Ha en bra fredag !

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top