Varm iPhone | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Varm iPhone

Här kommer ett tips som inte har något med din webb att göra men som handlar om din iPhone (som du såklart använder för att surfa med på webben) . En iPhone kan bli mycket varm och här kommer en lösning som fått min telefon att bli svalare.

Stäng ner dina appar när de ej används

appar

 

Du har säkert en hel del program (appar) igång på din telefon. Stäng ner dessa för de drar processorkraft och höjer temperaturen på din telefon. är din telefon ändå varm så kan det vara idé att stänga av vissa platstjänster (som ligger och kollar din position).

 

Lycka till !

 

Kunder

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

10
“Jag är mycket nöjd med vår nya hemsida” Dietmar Aiff  Hotell Rådmannen.

Lär mer om Hotell Rådmannen

Brandstedt & Aengeln – del 6

(Daniel till vänster Ola till höger)[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top