Vem raderade dig på Facebook? | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Vem raderade dig på Facebook?

Har du någonsin funderat på om någon har raderat dig som vän på Facebook? Många applikationer har snurrat omkring på Facebook som skall hjälpa dig att hålla reda på detta (som visar sig vara något annat) men detta program verkar inte ställa till det för dig.

http://who.deleted.me är en sida som hjälper dig med detta, du loggar in på sidan med ditt Facebook konto och sedan håller programmet koll på dina nya vänner men även de som har tagit bort dig som vän. Jag har kollat upp programmet på google och inga direkta varningar men personligen så undviker jag nästan alla applikationer på Facebook som vill komma åt din vänlista mm. Vill du ändå veta vem som raderat dig från sin vän-lista på Facebook så verkar detta vara ett okej program MEN.. varför är det så få registrerade användare – 245 129 st (av 135, 1 miljoner unika besökare på Facebook varje månad endast från USA)?

Är du nyfiken prövar du programmet men blir du kanske blir arg för att du ser att din kompis har plockat bort dig från sin vän-lista.. 🙂

Själv hoppar jag över detta program !

 

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top