Webbyrå i Växjö - en 2:a placering | Brandstedt Marketing Webbyrå i Växjö

Webbyrå i Växjö – en 2:a placering

Söker du på Webbyrå i Växjö så kommer Brandstedt Marketing upp på en 2:a placering vilket är riktigt bra. Växjö är en webbstad, sales det finns många som utvecklar. 

Resultat vid en sökning exempel “Hotel i Växjö” visar ett resultat från Google Places, finns du med där så hittar du troligen inte dig i den organiska listan och detta beror på att Google slår ihop dessa träffar. Gör man om min sökning och skriver “Webbyrå Växjö” så blir jag istället idag nr 8:a. Lek med tanken nu då, min domän har bara varit igång på riktigt i ett år ca och andra domäner kanske 10 år, därför är placering 8:a ändå rätt okej och placering 2 (webbyrå i växjö) = mkt bra!

Jag skall jobba med att få fler recensioner, dvs har jag en kund som uttrycker sin tacksamhet så BER jag om att de skriver det, gärna som en recension på Google places men även på Facebook. Det är dagens tips – be om goda vitsord och att de skriver det :–)

Bild 2013-09-04 kl. 10.19

 

HAR DU EN SKALBAR VERKSAMHET?

Boka en fri konsultation

Vill du också ha en bra hemsida som ger dig nya kunder och som syns bra på Google? Boka en gratis rådgivning så kan jag berätta hur vi hjälpt andra i din situation.
Scroll to Top